By - Janice Lillian

Studenten Creditcard Mogelijkheden

Ouders weten of een student klaar is om een ​​verantwoordelijke, geautoriseerde gebruiker op hun kaart te zijn. Vertrouwen is hier een groot probleem. Heeft de student verantwoordelijkheid getoond? Het gebruik van een creditcard wordt ook wel snel geld lenen genoemd, is een creditcard dan wel verstandig voor jongvolwassenen.

Geautoriseerde Gebruiker Op Een Creditcard Van Een Volwassene

Zijn ze betrouwbaar met hun bankpas, geld, bezittingen en werkverantwoordelijkheden ? Volgen ze in het algemeen wat ze zeggen dat ze zullen doen? Als dat zo is, kunnen ouders ze waarschijnlijk ook met een creditcard vertrouwen.

Als de student altijd brak, laat of anderszins onverantwoordelijk is, kunnen ouders wachten om het kind toe te voegen als gebruiker van hun kaart. Meer informatie over creditcards of andere financiële producten? Neem eens een kijkje op de website https://spaarbuidel.nl/zakelijke-lening/.

Voordelen Keuze Geautoriseerde Gebruiker

  • Een uitstekende start voor het opbouwen van kredietwaardigheid
  • Ouders kunnen vragen over onderwijs, lessen en antwoorden geven
  • Het goede krediet van de ouders gaat naar het kind over en geeft hen een voorsprong bij het opbouwen van een goede kredietgeschiedenis

Nadelen Keuze Geautoriseerde Gebruiker

  • De student kan de koopkracht gebruiken om hoge bedragen te verdienen
  • Ouders zijn wettelijk verantwoordelijk voor de aankopen van hun kinderen
  • Ouders die de rekening betalen voor studenten hebben hogere saldi
  • Ouders moeten praten over kredietlimieten en hoe hun kind ze terugbetaalt voor de kosten die op de kaart worden gemaakt. Hier is een interessante bevinding uit de studie van Sallie Mae: “Studenten van wie de families hun creditcardrekeningen betalen dragen een gemiddeld saldo dat bijna het dubbele is van het bedrag dat wordt gedragen door studenten die hun eigen creditcardrekeningen betalen.”

Normale Creditcard Op De Naam Van De Student

Als een student een vast inkomen heeft, komen deze in aanmerking voor een conventionele creditcard. Studenten hebben mogelijk hogere rentetarieven en lagere kredietlimieten vanwege hun beperkte kredietgeschiedenis. Bij verantwoord gebruik zijn traditionele creditcards een uitstekende manier om krediet te bouwen.

Strengere Eisen Zullen Worden Gesteld

Ze hebben mogelijk een uitgebreidere kredietgeschiedenis of een bankrekening bij het bedrijf nodig voordat ze een kaart kunnen uitgeven. Als dit het geval is, kan de student naar alternatieven voor een traditionele creditcard kijken.

Alternatieve Creditcard Mogelijkheden Voor De Student

Beveiligde creditcards. Deze kaarten zijn beveiligd met een contante aanbetaling (meestal € 200-500) en hebben een jaarlijkse vergoeding. Maar ze werken als een gewone creditcard.

Ze hebben lage limieten, dus de kansen om diep in de creditcardschuld te gaan, zijn beperkt. Ze zijn een risicovolle manier om de student te helpen met het opbouwen van een credit en leren om een ​​creditcard te gebruiken.

Student creditcards. Deze kaarten lijken veel op traditionele creditcards. Het zijn onbeveiligde creditcards die zijn ontworpen voor studenten zonder kredietgeschiedenis. Ze vereisen geen aanbetaling en rekenen doorgaans geen jaarlijkse kosten aan. Deze kaarten zijn een uitstekende plaats voor studenten om te beginnen als ze niet in aanmerking komen voor een traditionele kaart.